Tacoma Coaching - reacties klanten

reacties klanten

home > klanten > reacties klantenWaardevol
Goed, waardevol, prettig. De combinatie van bèta en psycholoog is goed geïntegreerd.
Paul, Architect

Joke luistert goed
Joke luistert erg goed en heeft me geleerd om de dingen op een logische manier te analyseren.
Wouter, Software Developer

Heerlijk helder
Een Friese heldere kijk om je loopbaan vooruitzichten te bekijken en dat op een praktische manier goed aan te pakken. Joke's subtiele gebruik van psychologie hielp mij enorm. De investering in tijd is het zeker de moeite waard.
Alfred Tuinman

Logische opbouw
Joke bekijkt per persoon wat er gevraagd wordt en wat daarvoor nodig is. Daarna verzint zij een logische opbouw van een traject dat je gaat volgen. Zij speelt per gesprek in op datgene wat de cliënt kan (of niet kan/durft). Van daaruit wordt het traject vervolgd en/of aangepast. Geef je bijv. ineens aan dat je bereid bent om te netwerken o.i.d, dan kun je ervan op aan dat zij de volgende keer een netwerkopdracht paraat heeft. Zie je dat ineens niet zitten, dan wordt die opdracht uitgesteld dan wel geschrapt. Ze vraagt dan wel door om erachter te komen waarom je iets niet doet/durft (vooropgesteld dat je dat wilt zeggen; maar in een veilige omgeving zeg je veel hoor). En zo gaat het met alles.
Kortom, maatwerk; in een veilige omgeving! Precies wat ik nodig had.
Hennie

Kwaliteit
Wil je kwaliteit van privéleven & arbeidsleven in balans hebben en naar je zin, dan is Joke een fantastische gids.
Maura Nanlohy

Zachte humor
Joke heeft een eerlijke en persoonlijke aanpak. Ze denkt mee en doet suggesties.
Tijdens de gesprekken hanteert ze zachte humor.
P. J. de Voogd

Joke zet je aan het denken
Ik had een coaching traject van 3 sessies gewonnen via de KNCV. Dit is erg weinig, en van te voren had ik er dan ook weinig verwachtingen van.
Joke vroeg mij voor de eerste afspraak wat mijn doel van het traject was, en ik antwoordde dat ik voor mezelf wat duidelijker wilde hebben wat ik nou eigenlijk wil met mijn carrière.
Joke vertelde me dat 3 sessies daarvoor erg kort zijn... maar nu, 3 sessies later, is er voor mij een stuk meer duidelijkheid in wat ik nou eigenlijk precies wil in mijn werk.
Verder is Joke een heel aardige vrouw en erg prettig om mee te praten. Ze straalt een rust uit waardoor je het gevoel krijgt dat je alles kan vertellen.
Het geen wat ik het meest waardevol heb ervaren is dat Joke je aan het denken zet.
Over bepaalde zaken denk je al tijden op een bepaalde manier, maar Joke laat je zien dat je er ook op een heel andere manier naar kan kijken. Dit heeft voor mij bij een aantal zaken de ogen echt geopend.
M. Brouwer

Client's well-being
The coaching sessions with Joke have been incredibly efficient and helpful and at the same time very pleasant and relaxing.
Joke is an extremely kind and smiling person, entertaining, very smart and well-prepared.
She is very professional in working exclusively for the client's well-being and therefore she is very honest and always gives her sincere opinion.
I personally think that the coaching process with Joke has been excellent and crucial for understanding my situation, facing my problem and taking a very important decision.
Elena T.

Sparringpartner
Het was duidelijk: ik wil iets anders gaan doen! Maar wat?!
Al jaren was ik niet bewust bezig geweest met mijn eigen ontwikkeling en die van mijn loopbaan en had ik simpelweg kansen benut die langskwamen.
Het was dan ook hoogste tijd om hier serieus bij stil te staan. Ik ben aan de slag gegaan met zelfhulpboeken die vooral de noodzaak van het geheel duidelijk maakten.
Ik begon al snel ook vooral het belang van een kritische sparringpartner te zien.
Na een tijdje ben ik dan ook op zoek gegaan naar een coach en na diverse kennismakingen heb ik voor Joke gekozen omdat dat simpelweg goed voelde: helder, to-the-point, kritisch en tegelijk heel open en vriendelijk.
Hierdoor kun je makkelijk vrijuit praten en wordt tegelijk bewerkstelligd dat het ergens heen gaat.
In diverse gesprekken heeft zij mij geholpen om wensen, kwaliteiten en leerpunten helder te krijgen.
Ze heeft me ook bewuster gemaakt van mezelf, sterke en zwakkere punten, mezelf daarin ontwikkelen en de wisselwerking van dat alles met mijn loopbaan.
Ik ben bewuster geworden en merk dat deze aspecten me blijvend meer bezig houden. Dit ervaar ik als positief. Er is nog veel nieuws te ontdekken en hopelijk zal dat ook altijd zo blijven…
Ik denk dat ik Joke in dat kader nog wel weer eens op zal zoeken: een onafhankelijke, open en kritische gesprekspartner is namelijk een blessing als je ergens mee zit.
Gerard

Stimulerend
De gesprekken met Joke waren verhelderend, enthousiasmerend en stimulerend om door de vele barrières, die er voor mij waren om dat te doen wat ik wilde gaan doen, heen te breken.
Ze benadert die barrières als een uitdaging en maakt ze klein en overzichtelijk.
Kleine stapjes leiden vaak en snel tot verandering.
Marieke Heeg

Waarom kiezen klanten voor Tacoma Coaching?
  • Joke Tacoma is chemicus en psycholoog, ze kan daardoor problemen van meerdere kanten belichten
  • Joke Tacoma heeft ruim 300 organisaties begeleid in het verbeteren van hun managementsystemen en heeft daardoor een goed zicht op leiderschap en mogelijke functies in organisaties
  • Joke Tacoma is sinds 2002 loopbaancoach en Register Loopbaanprofessional
  • Joke Tacoma is sinds 2007 psycholoog en gespecialiseerd in positieve psychologie
  • het motto van Tacoma Coaching is: als je iemand echt wilt helpen geef je hem geen vis, maar leer je hem vissen
  • de klanttevredenheid van Tacoma Coaching is gemiddeld een dikke acht

zbl veld
Tacoma Coaching haalt het beste in mensen naar boven


Tacoma Coaching, Hoge Filterweg 180, 3063 KC Rotterdam
06-3629 8142, 010-452 1923, info@tacomacoaching.nl

KvK 24332213

algemene voorwaarden

privacy verklaringValide CSS!